Podium direkt med nya bilar för Brink Motorsport i STCC

Med fantastiskt väder och 6500 åskådare på plats startade Brink Motorsport sin jakt på gulden i STCC 2022. Tobias Brink säkrade en andraplats och Hugo Nerman passerade mållinjen som fyra. Med det resultatet är teamet nu i delad ledning i teammästereskapet och håller en andraplats i både förarmästerskapet och juniormästerskapet.

Teaemchef, Ted Brink
 - En bra start, helt klart. Det är tidigt på säsongen och det finns mycket potential kvar i bilarna. Vi visade ännu mer fart under testerna vilket känns riktigt, riktigt bra.
 
Teamets nya Audi RS3 LMS bilar har varit försenade och de hämtade sin första bil för knappt en månad sedan och den andra så sent som för en vecka sedan. Det har en hektisk period för teamet där de varit på testbanor nästan var tredje dag.
 
Tobias Brink, #71
 - Det fanns potential för segern idag men vi får vara nöjda med andraplatsen och ladda om inför Skellefteå om två veckor. Vi var snabbast på två av tre tester inför helgen, det tar vi med oss.
 
Det är fortsatt hektiskt schema för teamet då ekipagen påbörjan resan 140 mil norrut om en dryg vecka då STCC gästar Drive Center Arena i Fällfors, Skellefteå. Racet går den 18 juni.

Streaema racen i efterhand på plus.stcc.se

Föregående
Föregående

Nerman bäst i STCC i Skellefteå

Nästa
Nästa

Tobias Brink klar för femte STCC-säsongen - jagar första titeln med ny Audi