Nerman bäst i STCC i Skellefteå

Efter en magisk helg med två vinster och en femteplats tog Brink Motorsports Hugo Nerman flest poäng av alla i helgens STCC-tävling utanför Skellefteå. Alla tre racen kördes med regndäck och Hugo var den som var bäst på att parera de svåra förutsättningarna.

-          Vi har haft riktigt bra fart hela helgen och två segrar känns superkul! Ett jättestort tack till teamet som gett mig en riktigt stark bil. Det ser lovande ut för resten av säsongen, vi har bra fart i båda bilarna på både blöt och torr bana, säger Hugo Nerman.

Tobias Brink tog en femte- och en sjätteplats i de två första racen men avslutade med att visa att farten var där genom en andraplats i sista racet.

-          Andraplatsen i tredje tävlingen är lite plåster på såren efter en tung helg. Vi började bra med banrekord i torsdags, men sedan har inte tävlingarna gått som jag tänkt mig. Men farten finns där och det bygger vi vidare på inför kommande tävlingar, säger Tobias Brink.

Summerat så leder nu Brink Motorsport teammästerskapet, Hugo har delad ledning i juniormästerskapet och i förarmästerskapet är det väldigt jämnt med Hugo på andra plats och Tobias på fjärde.

Nu väntar lite välbehövlig vila för teamet efter en väldigt intensiv period sen första bilen anlände i början av maj och sen börjar vi ladda upp för nästa tävlingshelg som är på hemmabanan Ring Knutstorp den 22-23 juli.

Med prenumeration kan alla våra race ses live på plus.stcc.se och självklart går det att se dem även i efterhand.

Se aktuell poängställning på stcc.se.

Föregående
Föregående

Tuff helg för Brink Motorsport på Ring Knutstorp

Nästa
Nästa

Podium direkt med nya bilar för Brink Motorsport i STCC