Dubbla brons för Brink Motorsport i STCC 2021

Finalen för STCC 2021 på Ring Knutstorp är avklarad och det blev dubbla brons för Brink Motorsport där Tobias med två tredjeplatser och en andraplats på Knutstorp säkrade tredjeplatsen i förarmästerskapet samtidigt som teamet säkrade bronset i teammästerskapet.

Tobias Brink – förare #71
 - Dubbla brons i STCC 2021 är en bedrift men vi har redan alla medaljer utom ett guld i förarmästerskapet. Vi ville mer detta året, men vi har tyvärr fått kämpa hårt med tekniska problem. Vi tar med oss en väldigt bra avslutning in i vintervilan där jag radar upp tre av tre pallplatser, skönt att kunna visa vår riktiga fart i de avslutande tävlingarna, säger Tobias Brink.

Teamet hade för helgen värvat norrmannen Magnus Gustavsen som förare till sin andra ProMeister-sponsrade Audi R3 LMS.  

Magnus Gutavsen – förare #91
 - Riktigt kul att göra STCC-comeback! Min sjätteplats i kvalet är personbästa för mig och det är givetvis något jag tar med mig från denna helg. En fjärdeplats i sista racet var en stark avslutning, även om ett podium hade smakat riktigt gott! 

Teamet tar nu sikte mot STCC 2022 efter en final med en härlig stämning i depån med mycket fans och publik på plats så längtar vi redan till nästa säsong!

Föregående
Föregående

Brink Motorsport debuterar nya Audi RS 3 LMS i STCC 2022