Trippelpodium i Karlskoga för Brink Motorsport

Brink Motorsport tog hem tre pallplatser under helgens STCC-race i Karlskoga. Hugo Nerman stod för en andraplats och Tobias Brink stod för två tredjeplatser under tre händelserika race som kördes inför storpublik på klassiska kanonloppet.

Tobias Brink, förare #71

  • Kvalet var tungt men med det i bagaget var det riktigt starkt med två tredjeplatser. Att vi kommer tillbaka och hittar rätt tar vi med oss, en riktigt stark insats av hela teamet. Jag är en poäng från andraplatsen i mästerskapet, det blir en spännande slutspurt av STCC 2022.


Helgens race var startskottet för andra halvlek av STCC som startade upp efter sommaruppehållet. Nästa race körs i Anderstorp om tre veckor och därefter är det final på Mantorp Park den 1 oktober.

Ted Brink, teamchef

  • Det är ett stentufft mästerskap i år och vi hade ingen fläckfri helg. Trots det så är vi en poäng ifrån att vara det team som tog flest poäng under helgen. En riktigt stark insats av hela teamet som lyckas komma tillbaka och leverera. Farten vi hittade under dagens race tar vi med oss till Anderstorp, det kommer bli riktigt bra!


Femte deltävling av STCC avgörs på Scandinavian Raceway i Anderstorp den 11 september och blir avgörande i fighten om mästerskapen.

Se racen i efterhand på plus.stcc.se

För poängställning besök https://www.stcc.se/poang/

Föregående
Föregående

Seger för Brink i Anderstorp

Nästa
Nästa

Tuff helg för Brink Motorsport på Ring Knutstorp